Bedrijfsadvies

Groei beheersen, grote investeringen, innovatie, een vraag van de bank voor onderzoek bij financiering, of nieuwe producten ontwikkelen? Loop je vast in het proces? Wij helpen jouw bedrijf succesvol veranderen. Onze ervaren bedrijfsadviseurs zijn zowel op strategisch als tactisch niveau jouw gesprekspartner. Eerst kennismaken? Graag! Neem contact op!

Strategie

Jouw bedrijf naar de volgende fase, een visie bepalen voor de toekomst. Samen met jou en je team bedenken we die toekomst en werken we de route er naar toe uit. Zullen we eens sparren over de sleutel naar succes voor jouw bedrijf? Bel!

Herstructurering / optimalisatie

Loopt het niet lekker in je bedrijf, zijn je klanten en medewerkers ontevreden of vallen de resultaten tegen. Onze ervaren adviseurs maken samen met jou een uitgekiend plan om de weg omhoog terug te vinden. Betere producten, betere dienstverlening, slimmer werken en uiteindelijk betere resultaten. Weten hoe? Neem contact op!

Klankbord

Je hebt volop ideeën, maar ook vragen over je bedrijf, de ontwikkeling ervan en over de markt. In de directiekamer kan het eenzaam zijn. Dan is een professioneel en vertrouwd klankbord precies wat je nodig hebt om vooruit te komen! Binnenkort eens klankborden met KIEN? Neem contact op!

Fusie en Overname

Kansen zien en daarbij de juiste keuzes maken, dat is waar ondernemerschap over gaat. Hoe spannend is het dan om een ander bedrijf te kopen? Of als iemand jouw bedrijf wil kopen. Hoe werkt dat? Hoe ga ik dat regelen? Wat is de goede prijs? En hoe ga je met de emoties om, die daar altijd een rol bij spelen? Koop of verkoop doe je nooit alleen. Laat je door een team van specialisten bijstaan. Wij nemen met ons specialistenteam je zorgen uit handen. Tot de deal en ook daarna. Met KIEN haal je een ervaren en vertrouwde partner in huis! Bel ons op tijd!

Organisatiestructuur

De juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment in je bedrijf. Alle taken slim verdeeld, duidelijke planning en de verantwoordelijkheid op de juiste plaats. Dan maak je stappen, dan kom je vooruit. Een goede organisatiestructuur is essentieel voor een slagvaardig bedrijf. Onze adviseurs zetten samen met jou en je medewerkers die structuur op. Meer weten? Bel!

Bedrijfsopvolging

Je hebt een mooi bedrijf, waarin je nog volop actief bent. En dan komt het moment van overdracht aan een nieuwe generatie. Dat betekent op tijd stappen zetten, voorbereidingen treffen. Een zorgvuldig proces, waar KIEN jouw partner en begeleider voor is. Meer weten? Neem contact op met één van onze adviseurs!

Slimmer werken

Steeds te weinig tijd of teveel werk en het gevoel dat het slimmer, sneller en beter kan. Met het KIEN bedrijfsmodel ga je slimmer plannen en handiger met mensen en middelen om. Goed voor je klanten, medewerkers en bedrijf. Meer weten? Bel!

Familiebedrijfsadvies

Familiebedrijven begeleiden is ons specialisme. In veel opzichten zijn familiebedrijven net even anders. De unieke balans tussen familie, bedrijf en eigendom vereist een zorgvuldige en vertrouwde aanpak. De familiebedrijfsadviseurs van KIEN snappen die unieke omstandigheden, uit eigen ervaring. Vertrouw je ons de belangen van jouw bedrijf en familie toe? Neem contact op!